Articole Utile din domeniul Auditului Financiar

Activitatea de Audit Financiar

Activitatea de Audit Financiar

Activitatea de audit financiar prezinta numeroase beneficii pentru o societate supusa auditului. Aceasta activitate are rolul de a creste nivelul de incredere al utilizatorilor situatiilor financiare asupra calitatii acestora, primii utilizatori fiind chiar asociatii societatii respective. Datorita acestei activitati se primesc recomandari privind […]

Consultanta Financiar Contabila

Consultanta Financiar Contabila

Consultanta financiar contabila consta in asistenta oferita unei entitati de un specialist in domeniul financiar contabil. Fiind insa un domeniu extrem de larg, acesta nu poate fi separat de activitatatea operationala a unei entitati  prezentand legaturi stranse inclusiv cu domeniul juridic si cel fiscal.

Luand in considerare complexitatea d[…]

Tarife Audit Financiar

Tarife Audit Financiar

Auditul financiar reprezinta o activitate profesionala, efectuata de specialisti in domeniu, reglementata atat national, cat si international. Pe plan national, o misiune de audit financiar trebuie sa fie coordonata, revizuita, iar raportarea efectuata de un membru activ al Camerei Auditorilor Financiari din Romania, denumit si partener de audit.
[…]

Servicii Audit Financiar Contabil

Servicii Audit Financiar Contabil

Conform teoriei in materie si a reglementarilor existente, auditul financiar contabil reprezinta verificarea unui set de situatii financiare, intocmite la o anumita data, in conformitate cu un cadru legislativ aplicabil, cu scopul exprimarii de catre auditor a unei opinii asupra respectivului set de situatii financiare.
Desi definitia auditului fi[…]

Raport Audit Financiar Contabil

Raport Audit Financiar Contabil

Raportul de audit financiar contabil este strict reglementat de catre Standardele Internationale de Audit. Aceste standarde prevad atat elementele pe care le contine raportul de audit financiar, cat si ordinea in care acestea sunt prezentate si, mai mult decat atat, faptul ca auditorul financiar nu poate adauga in raportul sau elemente noi, ce nu s[…]

Verificare Contabilitate

Verificare Contabilitate

Activitatea departamentului financiar contabil are un grad ridicat de complexitate, acesta efectuand inregistrarile contabile si raportarea financiar contabila, calculul taxelor si impozitelor datorate de catre societate si raportarea acestora, calculul altor diverse  taxe (ex: fond de mediu) ce nu tin in mod direct de acest departament. Totodata, […]

Servicii Audit Financiar OMF

Servicii Audit Financiar OMF

Asociatul sau managerul unei societati comerciale poate fi confruntat cu o anumita dilema atunci cand aude expresia „audit financiar”. Aceasta intrucat la momentul actual circula diverse variante, cum ar fi audit statutar, audit legal, audit conform IFRS, audit financiar OMF si asa mai departe. Ce inseamna toate acestea si de ce are nevoie de fapt […]

Cotatii de audit in 24 ore

Pret tarif Audit FinanciarVreti sa obtineti rapid o cotatie pentru un proiect de audit financiar ? Expertii nostri va trimit o cotatie preliminara in maxim 24 ore. Sunati la 0748.232.220 si consultantii nostriva vor oferi toate informatiile.

Audit Fonduri Europene

Servicii de audit pentru Proiecte Europene ( audit financiar POSDRU, audit POS MEDIU, audit POS CCE ). Sunati la 0748.232.220 si auditorii nostri pentru Fonduri Europene va vor oferi toate informatiile.

Audit Statutar si GAAP

Vreti sa obtineti rapid o cotatie pentru un proiect de audit statutar sau GAAP ? Auditare Situatii Financiare Consolidate ? Sunati la 0748.232.220 si auditorii nostri financiari va vor oferi toate informatiile.