Tarife Audit Financiar

Auditul financiar reprezinta o activitate profesionala, efectuata de specialisti in domeniu, reglementata atat national, cat si international. Pe plan national, o misiune de audit financiar trebuie sa fie coordonata, revizuita, iar raportarea efectuata de un membru activ al Camerei Auditorilor Financiari din Romania, denumit si partener de audit.

Tarifele de audit financiar se calculeaza in baza unui buget de timp necesar pentru efectuarea misiunii de audit. Aceasta se intinde in mod obisnuit pe o perioada de mai multe luni de zile si, fiind o activitate profesionala, necesita cunostinte, experienta si diverse calificari. Conform normelor emise de catre Camera Auditorilor Financiari din Romania, numarul de ore minim necesar pentru auditarea unei societati mici este de 180 de ore, iar pentru auditarea unei societati medii sau mari, de 240 ore. Prin urmare, este necesar sa se efectueze un calcul riguros in stabilirea tarifului de audit financiar.

Audit Financiar

Evcont Audit = 15 ani de experienta. Suntem pasionati, experimentati si intotdeauna …fresh. Extragem si ultima picatura de informatie pentru un raport de audit credibil, independent, complet.

In calcularea tarifului de audit financiar, cel mai important aspect este bugetul de resurse umane si timpul necesar. Se iau asadar in considerare cel putin urmatoarele aspecte: marimea entitatii auditate, tipul de entitate audita (listata sau nu la bursa, apartinand unui domeniu reglementat specific), domeniul de activitate al entitatii si riscurile semnificative specifice domeniului, probabilitatea existentei unui mediu de control solid, clasele de conturi semnificative pentru situatiile financiare, necesitatile de raportare, cadrul de raportare utilizat, termenele de raportare, perioada auditata.

Bugetul de timp se imparte pe etapele de desfasurare a auditului, luand in considerare calificarea personalului, numarul de ore necesar pe nivel de calificare, experti externi necesari (evaluator, actuar etc.). Etapele de desfasurare a unei misiuni de audit sunt:

  1. etapa de planificare, in care auditorul obtine informatiile necesare asupra clientului si isi pregateste misiunea de audit,  inclusiv planul de audit si strategia de lucru;
  2. etapa de control intern, in care se evalueaza sistemul de control, se revizuiesc procedurile de lucru si se efectueaza, in functie de situatie, validarea controalelor din entitate asupra fluxului de procese operationale;
  3. etapa de lucru de teren, in care se efectueaza testele de audit si se obtin probele de audit necesare pentru fundamentarea opiniei auditorului;
  4. etapa de finalizare, in care se revizuieste activitatea efectuata, se discuta cu clientul concluziile aferente misiunii si se emit rapoartele agreate contractual.

Prin urmare, pentru ca tariful de audit financiar sa fie corect fundamentat si personalizat pe nevoile clientului, este necesar ca auditorul sa aiba la dispozitie un numar cat mai mare de informatii din partea conducerii entitatii.

In acest context, echipa noastra de specialisti este pregatita sa intocmeasca o oferta preliminara de pret, pe baza unor informatii minime primite de la entitate, in maxim 24 ore. Pe de alta parte, oferta finala de audit, continand toate detaliile tehnice necesare, se va elabora si transmite dupa o intalnire prealabila cu conducerea entitatii, in cadrul careia ne vor fi puse la dispozitie informatiile necesare pentru fundamentarea tarifului de audit financiar.

Evcont Audit este membra a Camerei Auditorilor Financiari din anul 2001, fiind formata dintr-o echipa de profesionisti ce sustin activitatea de audit financiar contabil, urmarind atat respectarea standardelor internationale de audit, cat si valoare adaugata pentru clienti, prin problemele identificate si recomandarile de remediere efectuate

Obtineti Cotatie Preliminara Pret / Tarife in maxim 24 ore

Sunati-ne la 0748.232.220, email la contact@evcont-audit.ro  sau completati formularul de mai jos. Veti primi o cotatie preliminara pentru  Servicii Audit Financiar Fonduri POSDRU in maxim 24h.

Email

Telefon

Detalii

Veti primi o cotatie preliminara de pret / tarif in maxim 24 ore.
Sunt de acord sa fiu contactat de EvCont Audit.

Tagged with: ,
Posted in Oferte Audit Financiar, Raport Audit Financiar
Cotatii de audit in 24 ore

Pret tarif Audit FinanciarVreti sa obtineti rapid o cotatie pentru un proiect de audit financiar ? Expertii nostri va trimit o cotatie preliminara in maxim 24 ore. Sunati la 0748.232.220 si consultantii nostriva vor oferi toate informatiile.

Audit Fonduri Europene

Servicii de audit pentru Proiecte Europene ( audit financiar POSDRU, audit POS MEDIU, audit POS CCE ). Sunati la 0748.232.220 si auditorii nostri pentru Fonduri Europene va vor oferi toate informatiile.

Audit Statutar si GAAP

Vreti sa obtineti rapid o cotatie pentru un proiect de audit statutar sau GAAP ? Auditare Situatii Financiare Consolidate ? Sunati la 0748.232.220 si auditorii nostri financiari va vor oferi toate informatiile.