Despre Noi

20 ani experienta. Puteti conta pe noi

Autorizari si certificari detinute de membrii echipei noastre:

  • ACCA – Association of Chartered Certified Accountants, UK
  • CIA Certified Internal Auditor, US
  • CAFR – Camera Auditorilor Financiari din Romania
  • CECCAR – Corpul Expertilor Contabili si al Contabililor Autorizati din Romania
  • CCF – Camera Consultantilor Fiscali din Romania
  • ASPAAS – Autoritatea pentru Supravegherea Publica a Activitatii de Audit Statutar
certificari-audit

In contextul economiei in continua miscare, evolutiilor neasteptate ale pietei, schimbarilor legislative frecvente, responsabilitatea detinerii si conducerii unei afaceri nu este una minora. Prin urmare, motivul dumneavoastra este unul serios. Cum evaluati insa riscurile? Cand ar trebui sa va opriti? Cat de departe puteti merge? Dar cel mai important dintre toate: care sunt oportunitatile pentru obtinerea unor rezultate mai bune?

 

EVCONT AUDIT este o firma de audit financiar care de peste 20 ani ofera cunostintele si experienta sa prin intermediul unei echipe de profesionisti ce impartasesc aceleasi valori:

  • INTEGRITATE: actionam in baza discernamantului nostru si ne asumam responsabilitatea acestor actiuni
  • COMPETENTE: posedam expertiza acumulata prin studii si experienta si nu dobandita in mod accidental
  • VIZIUNE: consideram ca solutiile din prezent sunt importante pentru a crea premisa unor decizii in viitor

Intrucat nevoia dumneavoastra reprezinta prioritatea noastra in cadrul serviciilor de audit financiar pe care le oferim, relatia de parteneriat cu EVCONT AUDIT va ajuta sa faceti fata provocarilor, competitiei si sa va conduceti organizatia  eficient.

Va oferim acces la resurse prin oameni care inteleg ceea ce incercati sa realizati si care va pot ajuta sa dezvoltati strategii de succes, ghidandu-va prin toate stadiile vietii de afaceri, de la inceput si pana la un viitor nelimitat. Pastram standarde ridicate de excelenta prin adoptarea de politici si proceduri ce garanteaza ca angajamentele profesionale sunt planificate si executate in mod corespunzator si ca deciziile noastre sunt de substanta si nu de forma.

Echipa Evcont Audit este condusa de Iulian Negrutiu. Iulian Negrutiu si-a inceput cariera in audit in cadrul societatii PriceWaterhouseCoopers Romania in 2005 si si-a continuat-o la Evcont Audit SRL, incepand cu februarie 2008. Iulian Negrutiu este membru al Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) din Marea Britanie si al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR)