Despre Noi – Firma Audit Financiar Bucuresti

In contextul economiei in continua miscare, evolutiilor neasteptate ale pietei, schimbarilor legislative frecvente, responsabilitatea detinerii si conducerii unei afaceri nu este una minora. Prin urmare, motivul dumneavoastra este unul serios. Cum evaluati insa riscurile? Cand ar trebui sa va opriti? Cat de departe puteti merge? Dar cel mai important dintre toate: care sunt oportunitatile pentru obtinerea unor rezultate mai bune?

Evcont este o firma de audit financiar care de peste 15 ani ofera cunostintele si experienta sa prin intermediul unei echipe de profesionisti ce impartasesc aceleasi valori:

  • INTEGRITATE: actionam in baza discernamantului nostru si ne asumam responsabilitatea acestor actiuni
  • COMPETENTE: posedam expertiza acumulata prin studii si experienta si nu dobandita in mod accidental
  • VIZIUNE: consideram ca solutiile din prezent sunt importante pentru a crea premiza unor decizii in viitor
Audit Financiar

Evcont Audit = 15 ani de experienta. Suntem pasionati, experimentati si intotdeauna …fresh. Extragem si ultima picatura de informatie pentru un raport de audit credibil, independent, complet.

Intrucat nevoia dumneavoastra reprezinta prioritatea noastra in cadrul serviciilor de audit financiar pe care le oferim, relatia de parteneriat cu Evcont va ajuta sa faceti fata provocarilor, competitiei si sa va conduceti organizatia  eficient.

Va oferim acces la resurse prin oameni care inteleg ceea ce incercati sa realizati si care va pot ajuta sa dezvoltati strategii de succes, ghidandu-va prin toate stadiile vietii de afaceri, de la inceput si pana la un viitor nelimitat.

Pastram standarde ridicate de excelenta prin adoptarea de politici si proceduri ce garanteaza ca angajamentele profesionale sunt planificate si executate in mod corespunzator si ca deciziile noastre sunt de substanta si nu de forma. Dovada in acest sens stau autorizarile si certificarile pe plan national si international detinute de membrii echipei noastre, inclusiv:

  • ACCA Association of Chartered Certified Accountants, UK
  • CAFR – Camera Auditorilor Financiari din Romania
  • CECCAR – Corpul Expertilor Contabili si al Contabililor Autorizati din Romania
  • CCF – Camera Consultantilor Fiscali din Romania

Evcont Audit va ofera confortul de a sti ca ati pus increderea dumneavoastra in mainele potrivite. Iar pentru ca succesul este o calatorie si nu o destinatie, succesul dumneavoastra este justificarea existentei noastre!

„Un client este vizitatorul nostru cel mai important; el nu depinde de noi. Noi depindem de el. El nu ne intrerupe in munca noastra. El este scopul acesteia. El nu actioneaza in afara afacerii noastre. El este parte a acestei afaceri. Nu ii facem o favoare daca il servim. El ne face o favoare creand oportunitatea de a-l servi.”

Cotatii de audit in 24 ore

Pret tarif Audit FinanciarVreti sa obtineti rapid o cotatie pentru un proiect de audit financiar ? Expertii nostri va trimit o cotatie preliminara in maxim 24 ore. Sunati la 0748.232.220 si consultantii nostriva vor oferi toate informatiile.

Audit Fonduri Europene

Servicii de audit pentru Proiecte Europene ( audit financiar POSDRU, audit POS MEDIU, audit POS CCE ). Sunati la 0748.232.220 si auditorii nostri pentru Fonduri Europene va vor oferi toate informatiile.

Audit Statutar si GAAP

Vreti sa obtineti rapid o cotatie pentru un proiect de audit statutar sau GAAP ? Auditare Situatii Financiare Consolidate ? Sunati la 0748.232.220 si auditorii nostri financiari va vor oferi toate informatiile.