Consultanta Financiar Contabila

Consultanta financiar contabila consta in asistenta oferita unei entitati de un specialist in domeniul financiar contabil. Fiind insa un domeniu extrem de larg, acesta nu poate fi separat de activitatatea operationala a unei entitati  prezentand legaturi stranse inclusiv cu domeniul juridic si cel fiscal.

Audit Financiar

Evcont Audit = 15 ani de experienta. Suntem pasionati, experimentati si intotdeauna …fresh. Extragem si ultima picatura de informatie pentru un raport de audit credibil, independent, complet.

Luand in considerare complexitatea domeniului si numarul mare de activitati aferente, consultanta financiar-contabila urmareste atingerea anumitor scopuri:

  1. imbunatatirea calitatii raportarii financiar-contabile;
  2. imbunatatirea sistemului de control intern si a procedurilor de lucru in vederea respectarii reglementarilor financiar – contabile in vigoare;
  3. cresterea nivelului de confort al conducerii societatii asupra activitatii departamentului financiar contabil, prin verificarea anumitor aspecte din activitatea acestuia;
  4. cresterea relevantei politicilor contabile folosite;
  5. fluidizarea fluxului operational in organizarea si administrarea patrimoniului, evidenta primara si circulatia documentelor;
  6. imbunatatirea politicilor bugetare si un control mai ridicat asupra rezultatelor;
  7. imbunatatirea sistemului intern privind calculul taxelor si impozitelor, in scopul minimizarii riscurilor fiscale asumate de entitate;
  8. imbunatatirea pozitiei financiare si a performantei entitatii, intelegerea corecta a rezultatelor obtinute si a fluctuatiilor aparute in activitate;
  9. informarea angajatilor entitatii asupra reglementarilor in vigoare si a modificarilor legislative ce afecteaza activitatea entitatii, in vederea imbunatatirii procesului decizional;
  10. cresterea gradului de confort asupra pozitiei financiare si performantei unei entitati ce urmeaza sa fie preluata/achizitionata, prin obtinerea unui raport independent privind activitatea financiara a respectivei entitati (due diligence).

In functie de scopurile conducerii entitatii, activitatea de consultanta financiar contabila poate fi continua, intinsa pe o perioada mai lunga de timp, sau unica, pentru atingerea unui scop punctual.

Intrucat membrii conducerii unei societati nu sunt atat experti in legislatie, cat si in reglementarile contabile si fiscale increderea in activitatea desfasurata de departamentul financiar-contabil este absolut necesara pentru fundamentarea deciziilor la nivelul entitatii. Activitatea consultantului financiar contabil, reflectata inclusiv prin verificarea partiala sau totala a departamentului specific al entitatii, respectiv imbunatatirea modului de functionare al acestuia, contribuie asadar la cresterea gradului de incredere asupra rapoartelor si informatiilor obtinute din contabilitatea entitatii.

In acest context, Evcont Audit ofera servicii de consultanta financiar contabila, specialistii sai avand calificarea si cunostintele necesare pentru a sprijini conducerea unei entitati in atingerea scopurilor mai sus detaliate . Serviciile de consultanta financiar contabila sunt personalizate in functie de nevoile si de riscurile ce pot afecta entitatea, stabilindu-se de comun acord cu conducerea entitatii pe baza unei evaluari efectuate asupra acesteia.

Evcont Audit este membra a Camerei Auditorilor Financiari din anul 2001, fiind formata dintr-o echipa de profesionisti ce sustin activitatea de audit financiar contabil, urmarind atat respectarea standardelor internationale de audit, cat si valoare adaugata pentru clienti, prin problemele identificate si recomandarile de remediere efectuate

Obtineti Cotatie Preliminara Pret / Tarife in maxim 24 ore

Sunati-ne la 0748.232.220, email la contact@evcont-audit.ro  sau completati formularul de mai jos. Veti primi o cotatie preliminara pentru  Servicii Audit Financiar Fonduri POSDRU in maxim 24h.

Email

Telefon

Detalii

Veti primi o cotatie preliminara de pret / tarif in maxim 24 ore.
Sunt de acord sa fiu contactat de EvCont Audit.

Posted in Raport Audit Financiar
Cotatii de audit in 24 ore

Pret tarif Audit FinanciarVreti sa obtineti rapid o cotatie pentru un proiect de audit financiar ? Expertii nostri va trimit o cotatie preliminara in maxim 24 ore. Sunati la 0748.232.220 si consultantii nostriva vor oferi toate informatiile.

Audit Fonduri Europene

Servicii de audit pentru Proiecte Europene ( audit financiar POSDRU, audit POS MEDIU, audit POS CCE ). Sunati la 0748.232.220 si auditorii nostri pentru Fonduri Europene va vor oferi toate informatiile.

Audit Statutar si GAAP

Vreti sa obtineti rapid o cotatie pentru un proiect de audit statutar sau GAAP ? Auditare Situatii Financiare Consolidate ? Sunati la 0748.232.220 si auditorii nostri financiari va vor oferi toate informatiile.